Diensten

Perfectie, kwaliteit, bekwaamheid, professionaliteit, vakkundigheid, eerlijke communicatie, consequentie en correcte planning zijn onze kernwoorden in het pleisteren / Gyproc begrip. Jaar en dag hebben we hier ervaring mee, het moeilijkste gaan we niet uit de weg.

Nieuw sinds 2013 is ook mortex, een klassevol alternatief pleisterwerk voor traditionele betegeling in douches en op vloeren.

Tijdens nieuwbouw projecten maken we als stukadoor / bezetter voor u een zo juist mogelijke prijsofferte op basis van de meetstaaf of de plannen. Bij verbouwingen tijdens het plafoneerwerk maken we best een afspraak zodat we concreet kunnen zien ter plaatse wat er moet gebeuren. Dit alles om een duidelijke en zo volledig mogelijke prijsofferte op te stellen.

Als u met ons in zee gaat, spelen we kort op de bal. Bij het inplannen of eventuele verschuivingen en dringende bijkomende werken. We gaan ervan uit dat het maken en nakomen van correcte afspraken zorgen voor een aangename samenwerking en een langdurige werkrelatie bij het bepleisteren.
Het respect voor het werk van andere plakkers brengen wij het onderdeel - pleisterwerken / bezettingswerken - tot een goed eind.

Pleisterwerken Vangeel is actief in Vlaanderen. Zowel werken in de buurt (Tessenderlo, Paal, Beringen, Diest, Lummen, Westerlo, Geel, Mol, ...) als werken op afstand (Herentals, Antwerpen, Turnhout, Hasselt, ...) zijn welkom.

Trap
Kamer
Algemeen
Binnen en buitenbepleistering: Wij verzorgen zowel het pleisterwerk in nieuwbouw als renovaties.

strakke moderne woningen waar het heel belangrijk is om alles uit te werken in één lijn, dit is trouwens één van onze sterke punten binnen ons vakmanschap. Wij hebben oog voor detail als we over afwerking spreken.

Klassieke landelijke woningen met bogen of rondingen in het dak vormen voor ons geen probleem tijdens het bepleisteren.

Renovaties vragen meestal extra zorg en een goede besturing van de situatie. Wij zorgen er voor dat uw renovatie prima afgewerkt wordt.
Mortex
Multifunctionele pleister die we gebruiken om een tade lak of effen beton look te creëren op minerale oppervlakten zoals vloeren, muren, waterpartijen en werkbladen.
Gyproc
We verzorgen ook uw gyproc, aansluitend bij het pleisterwerk.
Buitenbepleistering
Cementageplinten.
Stucanet
Plafonds of muren afwerken in een framewerk van ijzerdraad en karton dat tegen de muur of plafond geschoten wordt en nadien bepleisterd.